ΠΡΟΔΡΟΜΙΤΗ ΜΑΡΙΑ

 Η ΜΑΡΙΑ ΠΡΟΔΡΟΜΙΤΗ του Χαράλαμπου, γεννήθηκε στην Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας το 1963 και  είναι κάτοικος  Σταμάτας  από το 1996, παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών . Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραία και  εργάζεται  στο  τμήμα Οικονομικών Υπηρεσιών εταιρείας Τουριστικών Επιχειρήσεων επί 20ετία. Έχει διατελέσει μέλος στο διοικητικό συμβούλιο Συλλόγου Γονεών και Κηδεμόνων  του Δημοτικού Σχολείου Εκάλης. Έχει ενεργή δράση σε θέματα που αφορούν την περιοχή μας, δείχνοντας ιδιαίτερη ευασθησία σε θέματα οικολογίας και προστασίας του περιβάλλοντος. Δραστηριοποιήθηκε για την απομάκρυνση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην Σταμάτα.

Η ΜΑΡΙΑ ΠΡΟΔΡΟΜΙΤΗ του Χαράλαμπου, γεννήθηκε στην Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας το 1963 και είναι κάτοικος Σταμάτας από το 1996, παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών .
Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραία και εργάζεται στο τμήμα Οικονομικών Υπηρεσιών εταιρείας Τουριστικών Επιχειρήσεων επί 20ετία.
Έχει διατελέσει μέλος στο διοικητικό συμβούλιο Συλλόγου Γονεών και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Εκάλης. Έχει ενεργή δράση σε θέματα που αφορούν την περιοχή μας, δείχνοντας ιδιαίτερη ευασθησία σε θέματα οικολογίας και προστασίας του περιβάλλοντος. Δραστηριοποιήθηκε για την απομάκρυνση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην Σταμάτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *