ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ο ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ,  είναι κάτοικος Σταμάτας από το 1996, παντρεμένος  με δύο παιδιά τον Χαράλαμπο και την Αλεξάνδρα. Είναι Πολιτικός Μηχανικός και εξασκεί το επάγγελμα από το 1988. Μέλος της Ένωσης Τεχνολόγων Μηχανικών (ΕΕΤΕΜ). Απο το 2004 είναι Τεχνικος Σύμβουλος στην πρώην Ν.Α. Εύβοιας νυν Π.Ε. Εύβοιας- Στερεάς Ελλάδος, με αντικείμενο την καταγραφή και αξιοποίηση της Δημόσιας Περιουσίας και με εξειδίκευση  στην μεγιστοποίηση της απορρόφησης Ευρωπαικών Κονδυλίων. Φοιτητική Συνδικαλιστική Δράση απο το 1981, συνεχής συμμετοχή σε κοινωνικές διεκδικήσεις.  Πιστεύει στο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ως βασικό πυλώνα της Δημοκρατίας και στην δυνατοτήτα που δίνει στην ανάπτυξη και την έκφραση της κοινωνίας μας.

Ο ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, είναι κάτοικος Σταμάτας από το 1996, παντρεμένος με δύο παιδιά τον Χαράλαμπο και την Αλεξάνδρα. Είναι Πολιτικός Μηχανικός και εξασκεί το επάγγελμα από το 1988. Μέλος της Ένωσης Τεχνολόγων Μηχανικών (ΕΕΤΕΜ). Απο το 2004 είναι Τεχνικος Σύμβουλος στην πρώην Ν.Α. Εύβοιας νυν Π.Ε. Εύβοιας- Στερεάς Ελλάδος, με αντικείμενο την καταγραφή και αξιοποίηση της Δημόσιας Περιουσίας και με εξειδίκευση στην μεγιστοποίηση της απορρόφησης Ευρωπαικών Κονδυλίων.
Φοιτητική Συνδικαλιστική Δράση απο το 1981, συνεχής συμμετοχή σε κοινωνικές διεκδικήσεις.
Πιστεύει στο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ως βασικό πυλώνα της Δημοκρατίας και στην δυνατοτήτα που δίνει στην ανάπτυξη και την έκφραση της κοινωνίας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *