ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ο Χρήστος Γεωργιάδης γεννήθηκε το 1957 στην Καρδίτσα και μεγάλωσε στην Νέα Χαλκηδόνα και τη Νέα Φιλαδέλφεια .Σπούδασε στο Ηνωμένο Βασίλειο από όπου επέστρεψε με Masterκαι αναγορεύτηκε Διδάκτορας από το Πανεπιστήμιο Αθηνών με ειδίκευση στην Εντομολογία. Εργάζεται ως Ερευνητής Βιολόγος από τις αρχές του 2000 στο Τμήμα Βιολογίας του ΕΚΠΑ. ‘Έχει ασχοληθεί με ζητήματα για την βιοποικιλότητα και το περιβάλλον ενώ έχει διατελέσει και ειδικός συνεργάτης του ΥΠΕΧΩΔΕ για την Παγκόσμια Σύμβαση της Βιοποικιλότητας. Μέλος ερευνητικών ομάδων και επιστημονικών επιτροπών ,Γραμματέας της Ελληνικής Ζωολογικής Εταιρείας.

Ο Χρήστος Γεωργιάδης γεννήθηκε το 1957 στην Καρδίτσα και μεγάλωσε στην Νέα Χαλκηδόνα και τη Νέα Φιλαδέλφεια .Σπούδασε στο Ηνωμένο Βασίλειο από όπου επέστρεψε με Masterκαι αναγορεύτηκε Διδάκτορας από το Πανεπιστήμιο Αθηνών με ειδίκευση στην Εντομολογία.
Εργάζεται ως Ερευνητής Βιολόγος από τις αρχές του 2000 στο Τμήμα Βιολογίας του ΕΚΠΑ.
‘Έχει ασχοληθεί με ζητήματα για την βιοποικιλότητα και το περιβάλλον ενώ έχει διατελέσει και ειδικός συνεργάτης του ΥΠΕΧΩΔΕ για την Παγκόσμια Σύμβαση της Βιοποικιλότητας.
Μέλος ερευνητικών ομάδων και επιστημονικών επιτροπών ,Γραμματέας της Ελληνικής Ζωολογικής Εταιρείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *