ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ

Η Χαρά (Χαρίκλεια)  Παπούλια  του Σωτηρίου, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1952. Απόφοιτος Λυκείου, μόνιμος κάτοικος Δροσιάς από το 1987. Έχει δύο γιούς, τον Γιώργο και τον Ορέστη. Κατά καιρούς έχει διατελέσει Πρόεδρος, Γραμματέας και μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού και Φυσιολατρικού Συλλόγου Δροσιάς και διακρίνεται για την ιδιαίτερη ευαισθησία της σε θέματα που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος. Υπήρξε μέλος των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου της Δροσιάς.

Η Χαρά (Χαρίκλεια) Παπούλια του Σωτηρίου, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1952. Απόφοιτος Λυκείου, μόνιμος κάτοικος Δροσιάς από το 1987. Έχει δύο γιούς, τον Γιώργο και τον Ορέστη.
Κατά καιρούς έχει διατελέσει Πρόεδρος, Γραμματέας και μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού και Φυσιολατρικού Συλλόγου Δροσιάς και διακρίνεται για την ιδιαίτερη ευαισθησία της σε θέματα που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος. Υπήρξε μέλος των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου της Δροσιάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *