ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 Ο Δραγούμης Νικόλαος γεννήθηκε το 1975. Κατάγεται από τον Πόρο Τροιζηνίας όπου και κατοικούσε μέχρι το 2007, ενώ έκτοτε μένει στη Δροσιά Διονύσου. Είναι ξυλοναυπηγός-ξυλουργός, ενώ έχει υπηρετήσει και στο Εμπορικό Ναυτικό σαν μηχανικός. Σημαντική είναι η συνεισφορά του στο Πυροσβεστικό Σώμα και ως μάχιμος δασοπυροσβέστης αλλά και σαν οδηγός πυροσβεστικού οχήματος. Επιπλέον οι γνώσεις του μηχανικού τον καθιστούν σε θέση να μπορεί να συντηρήσει τα πυροσβεστικά οχήματα. Η μέχρι τώρα πείρα του στη δασοπυρόσβεση είναι πολύτιμη, έχοντας εγκαταστήσει μέχρι στιγμής συστήματα πυροπροστασίας και κατάσβεσης οικιακά και κοινοτικά.

Ο Δραγούμης Νικόλαος γεννήθηκε το 1975. Κατάγεται από τον Πόρο Τροιζηνίας όπου και κατοικούσε μέχρι το 2007, ενώ έκτοτε μένει στη Δροσιά Διονύσου. Είναι ξυλοναυπηγός-ξυλουργός, ενώ έχει υπηρετήσει και στο Εμπορικό Ναυτικό σαν μηχανικός.
Σημαντική είναι η συνεισφορά του στο Πυροσβεστικό Σώμα και ως μάχιμος δασοπυροσβέστης αλλά και σαν οδηγός πυροσβεστικού οχήματος. Επιπλέον οι γνώσεις του μηχανικού τον καθιστούν σε θέση να μπορεί να συντηρήσει τα πυροσβεστικά οχήματα. Η μέχρι τώρα πείρα του στη δασοπυρόσβεση είναι πολύτιμη, έχοντας εγκαταστήσει μέχρι στιγμής συστήματα πυροπροστασίας και κατάσβεσης οικιακά και κοινοτικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *