ΟΥΡΑΝΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Ο Ουρανός Μάνος  είναι μόνιμος κάτοικος Δροσιάς από το 1992.  Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Πολυτεχνείου Μsc Περιφερειακής Ανάπτυξης. Σύνεδρος και εισηγητής σε πολλά επιστημονικά συνέδρια , στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.  Διευθυντής του Οργανισμού Κτηματολογίου και Χαρτογραφήσεων, όπου εργάσθηκε από το 1992. 1984-1996 μέλος του Δ.Σ. του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων-Τοπογράφων Μηχανικών στον οποίο και διετέλεσε Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος. Μέλος του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου περιοχής Ε.Ε.Υ. της Δροσιάς. 1998 μέχρι και σήμερα προσέφερε τις υπηρεσίες του, ως Κοινοτικός Σύμβουλος Δροσιάς, ως μέλος της Διοίκησης του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπλασης Πεντελικού όρους, ως Δημοτικός Σύμβουλος Δροσιάς και μέλος φορέων του Δήμου.

Ο Ουρανός Μάνος είναι μόνιμος κάτοικος Δροσιάς από το 1992.
Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Πολυτεχνείου Μsc Περιφερειακής Ανάπτυξης. Σύνεδρος και εισηγητής σε πολλά επιστημονικά συνέδρια , στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.
Διευθυντής του Οργανισμού Κτηματολογίου και Χαρτογραφήσεων, όπου εργάσθηκε από το 1992.
1984-1996 μέλος του Δ.Σ. του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων-Τοπογράφων Μηχανικών στον οποίο και διετέλεσε Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος.
Μέλος του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου περιοχής Ε.Ε.Υ. της Δροσιάς.
1998 μέχρι και σήμερα προσέφερε τις υπηρεσίες του, ως Κοινοτικός Σύμβουλος Δροσιάς, ως μέλος της Διοίκησης του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπλασης Πεντελικού όρους, ως Δημοτικός Σύμβουλος Δροσιάς και μέλος φορέων του Δήμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *