ΑΝΘΗ ΑΝΤΩΝΙΑ

Η Άνθη Τόνια (Αντωνία) του Κωνσταντίνου , γεννήθηκε το 1981 και μεγάλωσε στο Διόνυσο όπου και παραμένει. Είναι απόφοιτος του Δεύτερου Αρσακείου Τοσιτσείου Εκάλης. Τελείωσε την Αγγλική Φιλολογία. Εργάζεται από νεαρή ηλικία σε φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών. Εδώ και 7 χρόνια έχει αναλάβει την διεύθυνση φροντιστηρίου στην Νέα Ερυθραία. Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός κοριτσιού 3 ετών.   «Θα ήθελα ακόμη να ζητήσω από τους συνομήλικους μου να προσέλθουν στις κάλπες και να ψηφίσουν. Μην αφήνουμε άλλους να αποφασίζουν για αυτά που επηρεάζουν την ζωή και το μέλλον μας.»

Η Άνθη Τόνια (Αντωνία) του Κωνσταντίνου , γεννήθηκε το 1981 και μεγάλωσε στο Διόνυσο όπου και παραμένει. Είναι απόφοιτος του Δεύτερου Αρσακείου Τοσιτσείου Εκάλης. Τελείωσε την Αγγλική Φιλολογία. Εργάζεται από νεαρή ηλικία σε φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών. Εδώ και 7 χρόνια έχει αναλάβει την διεύθυνση φροντιστηρίου στην Νέα Ερυθραία. Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός κοριτσιού 3 ετών.
«Θα ήθελα ακόμη να ζητήσω από τους συνομήλικους μου να προσέλθουν στις κάλπες και να ψηφίσουν. Μην αφήνουμε άλλους να αποφασίζουν για αυτά που επηρεάζουν την ζωή και το μέλλον μας.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *