ΒΟΛΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Ο Βολάκης Θεόδωρος,γεννήθηκε στους Αμπελοκήπους, είναι μηχανολόγος-μηχανικός,  παντρεμένος με δύο παιδιά.  Κατοικεί στην ‘Ανοιξη από το 1988 και διετέλεσε Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου  «Ροδοδάφνη» για  τέσσερα συνεχή χρόνια. Γενικός Γραμματέας και εκ των ιδρυτικών μελών της κοινοτικής παράταξης «Παρέμβαση για το Περιβάλλον και τον Πολιτισμό Άνοιξης». Έχει ενεργό συμμετοχή στα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή μας, όπως: Δίκτυα αποχέτευσης και ομβρίων, Σταθμό Μεταμόρφωσης απορριμμάτων, Ακτινοβολία δορυφορικών κεραιών τηλεόρασης, τηλεφωνίας, ραδιοφωνίας, Διόδια, ΙΚΑ Αγ.Στεφάνου.

Ο Βολάκης Θεόδωρος,γεννήθηκε στους Αμπελοκήπους, είναι μηχανολόγος-μηχανικός, παντρεμένος με δύο παιδιά.
Κατοικεί στην ‘Ανοιξη από το 1988 και διετέλεσε Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Ροδοδάφνη» για τέσσερα συνεχή χρόνια.
Γενικός Γραμματέας και εκ των ιδρυτικών μελών της κοινοτικής παράταξης «Παρέμβαση για το Περιβάλλον και τον Πολιτισμό Άνοιξης».
Έχει ενεργό συμμετοχή στα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή μας, όπως: Δίκτυα αποχέτευσης και ομβρίων, Σταθμό Μεταμόρφωσης απορριμμάτων, Ακτινοβολία δορυφορικών κεραιών τηλεόρασης, τηλεφωνίας, ραδιοφωνίας, Διόδια, ΙΚΑ Αγ.Στεφάνου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *