ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Ο Σπηλιώτης Σπύρος είναι Κάτοικος Άνοιξης.Σπούδασε Φυσικός στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Καθηγητής στο Λύκειο Αγ. Στεφάνου και διευθυντής στο Γυμνάσιο Άνοιξης. Ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση στο χώρο της εκπαίδευσης. Εκ των ιδρυτών της λέσχης Κινηματογράφου στον Αγ.Στέφανο και Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου, Δήμου Ανοίξης «Ησίοδος» 2006 Δημοτικός Συμβουλος Άνοιξης και  πρόεδρος του Νομικού Προσώπου ο «Πολίτης», με έντονη δραστηριότητα στον κοινωνικό τομέα. 2010 Αντιδήμαρχος  Παιδείας- Πρόνοιας, Δήμου Διονύσου. Ανεξαρτητοποιήθηκε για λόγους αρχών, στο τέλος της διετούς θητείας του και ως Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος αγωνίστηκε για την επίλυση των προβλημάτων των συνδημοτών μας.

Ο Σπηλιώτης Σπύρος είναι Κάτοικος Άνοιξης.Σπούδασε Φυσικός στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Καθηγητής στο Λύκειο Αγ. Στεφάνου και διευθυντής στο Γυμνάσιο Άνοιξης. Ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση στο χώρο της εκπαίδευσης. Εκ των ιδρυτών της λέσχης Κινηματογράφου στον Αγ.Στέφανο και Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου, Δήμου Ανοίξης «Ησίοδος»
2006 Δημοτικός Συμβουλος Άνοιξης και πρόεδρος του Νομικού Προσώπου ο «Πολίτης», με έντονη δραστηριότητα στον κοινωνικό τομέα.
2010 Αντιδήμαρχος Παιδείας- Πρόνοιας, Δήμου Διονύσου. Ανεξαρτητοποιήθηκε για λόγους αρχών, στο τέλος της διετούς θητείας του και ως Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος αγωνίστηκε για την επίλυση των προβλημάτων των συνδημοτών μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *