ΜΟΥΖΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

O MOYZAKHΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργίου , Γεννήθηκε στην Αθήνα με καταγωγή από Κρήτη και Ζάκυνθο .Μεγάλωσε στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά και φοίτησε στο εξατάξιο Γυμνάσιο Νίκαιας.Υπήρξε αθλητής στους Μπέμπηδες ( Ολυμπιακός ) ,στον Α.Ο.Αμπελοκήπων και στην Προοδευτική . Εξελέγει δύο φορές Δημοτικός Σύμβουλος Κορυδαλού και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 12ου Δημοτικού Σχολείου και Μικτού Γυμνασίου Άνω Κορυδαλού. Μέλος της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών Νίκαιας και της Επιτροπής Ειρήνης Κορυδαλού. Ανέπτυξε πλούσια επιχειρηματική δράση στους κλάδους επίπλου,βιβλίου ,ένδυσης ,υπόδησης ,αργυροχρυσοχοίας και τουρισμού.

O MOYZAKHΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργίου ,
Γεννήθηκε στην Αθήνα με καταγωγή από Κρήτη και Ζάκυνθο .Μεγάλωσε στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά και φοίτησε στο εξατάξιο Γυμνάσιο Νίκαιας.Υπήρξε αθλητής στους Μπέμπηδες ( Ολυμπιακός ) ,στον Α.Ο.Αμπελοκήπων και στην Προοδευτική .
Εξελέγει δύο φορές Δημοτικός Σύμβουλος Κορυδαλού και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 12ου Δημοτικού Σχολείου και Μικτού Γυμνασίου Άνω Κορυδαλού.
Μέλος της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών Νίκαιας και της Επιτροπής Ειρήνης Κορυδαλού.
Ανέπτυξε πλούσια επιχειρηματική δράση στους κλάδους επίπλου,βιβλίου ,ένδυσης ,υπόδησης ,αργυροχρυσοχοίας και τουρισμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *