ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ – ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ 2

ΔΡΟΣΙΑ, 26.2.2015

Προς τον Πρόεδρο και τα Μέλη της Σχολικής Επιτροπής Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης του Δήμου Διονύσου

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 1. Οι εισηγήσεις και τα συνημμένα των θεμάτων πρέπει να είναι στη διάθεσή μας πριν την συνεδρίαση (ηλεκτρονικά ή στην διάθεσή μας σε φωτοτυπίες ικανές μέρες πριν την συνεδρίαση).
 2. Οι συνεδριάσεις να μην έχουν πολλά θέματα και αυτά να είναι ιεραρχημένα. Να είναι οργανωμένες έτσι ώστε να τελειώνουν το πολύ μέσα σε 2-2.5 ώρες (σε αυτό θα βοηθήσει το ότι ήδη θα έχουμε τις εισηγήσεις).Εκπρόσωποι συλλογικών φορέων θα έχουν την ευχέρεια να ενημερώνουν τον φορέα που εκπροσωπούν στη συνεδρίαση. Ότι δεν έχει εξεταστεί να μεταφέρεται σε άλλη συνεδρίαση.
 3. Αν είναι δυνατόν να ορίσουμε 1-2 συνεδριάσεις τον μήνα σε συγκεκριμένη ώρα και ημέρα. Αν δεν υπάρχουν θέματα δεν θα γίνονται. Αν υπάρχουν έκτακτα θα γίνονται αλλά με λίγα θέματα και να είναι πραγματικά έκτακτα και επείγοντα.
 4. Τα εκτός ημερησίας θέματα θα πρέπει να ιεραρχούνται ανάλογα με την σπουδαιότητα και το επείγον του θέματος .Διαφορετικά να μπαίνουν ως τακτικά σε επόμενη συνεδρίαση.
 5. Τα πρακτικά να σκανάρονται και να αποστέλλονται (ηλεκτρονικά) πριν την υπογραφή τους για επιβεβαίωση. Κάθε αλλαγή να κοινοποιείται στα μέλη .Το όνομα του προσώπου που γράφει το πρακτικό να αναγράφετε σε κάθε πρακτικό.
 6. Οι αποφάσεις της επιτροπής θα κοινοποιούνται στα μέλη (ηλεκτρονικά) και να αναρτώνται στο διαύγεια και στο site του δήμου.
 7. Οι προσκλήσεις και οι εισηγήσεις να αναρτώνται στο site του Δήμου. Επίσης στις προσκλήσεις να αναγράφεται στους αποδέκτες και οι διευθυντές των σχολείων των οποίων θέματα άπτονται των σχολείων τους και μετέχουν στη συνεδρίαση με δικαίωμα ψήφου.

  Για την Δημοκρατική Ανατροπή Διονύσου

  Κώνστα Αναστασία

  Εκπρόσωπος της Δ.Α.ΔΙΟΝ. στη Σχολική Επιτροπή Σχολικών

  Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Διονύσου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *