ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Δροσιά,29.30.2015

Προς  1.τον Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Διονύσου

  1. Μέλη της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Διονύσου

Με λύπη μας διαπιστώνουμε ότι για μία ακόμα φορά επαναλαμβάνεται η ίδια τακτική από την διοίκηση της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής.

Όταν πρόκειται για σοβαρά θέματα, τα οποία άπτονται νομικής υποστήριξης , τα μέλη της σχολικής επιτροπής ενημερώνονται και καλούνται να αποφασίσουν μέσα σε διάστημα  μιας ημέρας ή μερικών ωρών.

Στην τακτική 9η/2015 συνεδρίαση  τα συνημμένα  του θέματος  για την εξώδικη διαμαρτυρία της κ.Μήλα  τα μισά μας στάλθηκαν την ημέρα της συνεδρίασης και όχι τρεις μέρες πριν μαζί με την πρόσκληση  και τα άλλα μισά μας δόθηκαν στην αρχή της συνεδρίασης .Επίσης δεν υπήρξε γραπτή εισήγηση από τον Πρόεδρο για αυτό το θέμα

Κατά την προηγούμενη έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση 13η/2015, όχι μόνο η πρόσκληση μας στάλθηκε μία μέρα πριν αλλά και η πλειοψηφία των μελών έπρεπε να διαβάσει την πολυσέλιδη νομική γνωμάτευση του δικηγόρου του δήμου μέσα σε λίγα λεπτά για να αποφασίσει επί του θέματος ,για την  πληρωμή ή μη των τιμολογίων των πετρελαίων στην εταιρεία Οικοθέρμανση.

Αυτό επαναλαμβάνεται σε χειρότερη μορφή  σήμερα όπου καλούμαστε  πάλι να αποφασίσουμε για θέμα νομικής φύσης  μέσα σε εφτά ώρες από την ώρα που λάβαμε την πρόσκληση για την έκτακτη κατεπείγουσα 14η/2015.

Αντιλαμβανόμενοι ότι είναι πάγια τακτική της διοίκησης να μας φέρνει προ τετελεσμένων γεγονότων, κάθως ούτε η σωστή ενημέρωση μας δίνεται ούτε ο χρόνος να στοιχειοθετήσουμε την απόφασή μας σε νομικά θέματα  Δεν θα παραβρεθούμε στην σημερινή συνεδρίαση ως ένδειξη διαμαρτυρίας .

Παρακαλούμε όπως το παρόν πρωτοκολληθεί και αναγνωστεί κατά την σημερινή συνεδρίαση.

Αναστασία Κώνστα

Γιωργία Παναγοπούλου

Τακτικό και Αναπληρωματικό μέλος  στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή Δήμου Διονύσου

Εκπρόσωποι της Δημοτικής Παράταξης Δημοκρατικής Ανατροπής Διονύσου

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *